Saturday, 6 October 2012

Rindu Cerite CartOon Teletubies :(



Assalamualaikum . . . Saranghaey0O! !


Mood cinte gitu. . Anis sedang bahagia kew ? ?  Huahuahua!!  Alhamdulillah,,  still  bahagia  lagi  dgn  si  dia. . Harap  kekal  hingga  dapat  anak  yg  cute  miut. . 
Waduhhh!!  Gatal  sungguh  budak  nehh  sampaikan  sekarang  da  fikir  mase  depan  untuk  kahwin. . Tak  laa,,  just  j0king 0keh. .  Lambat  lagi  Anis  nak  kawin,,  tunggu  putera  raja datang  merisik  Anis…  Huahahaha!!  
 Alamaknye  bujang  sampai  kew  tua  laa  Anis  gamaknye  kalau  nak tunggu putera  raja  datang  merisik…. Huihuihui!!

 TELETUBIES  Yang  Chumel And  Cute  MIut......


Hahhh!! Korang  teng0k  tak gambar  kat atas  tuu??  Masih ingat  lagi tak  cerite  ney??  Alahai!!  Anis  nak sangat  teng0k cerite  cartO0n TELETUBIES  niw..   
Da  lama  Anis xteng0k..  kempunan  da  Anis  nak  tunggu  cerite  niw  disiarkan  balek… Masih  adew  lagi  tak  cerite cartOon  niw??  Anis  sukew  laa  teng0k  cerite  cartOon  TELETUBIES niw  sebab  mereka  semua  cute  miut  macam  Anis . . Huahuahua!!  Terperasan  sangat-2  da  Anis  niw.. 
 Peyasan  cute  padahal xpOn kang  sebab  kawan-2  lagi  cute  miut.. 
Bagi  laa  cOkelat  kat  Anis  sebab  Anis  da  puji  kOrang  semua.. 
Huhuhu!! Tak  laa,, Anis  puji  ikhlas  Okeh..




Kalau  b0leh,,  Anis  nak  sangat  penerbit  siarkan  balek  cerite  cartOon  TELETUBIES  niw..   Anis  xkisah  laa  diOrang  siarkan  cerite yang  same pOn  asalkan  Anis  dapat  tengOk  si TELETUBIES chumel  niw  kat TV..   
 Anis  minat  cerite  budak-2  umO  4 tahun???  Yes !!  that’s right…  sebab  Anis niw  kang  belOm  berusia dan  Alhamdulillah  akan  kekal  muda..   
Huihuihui!!  Perasan  laa  sangat  kang??   Kalau  dalam  banyak-2 Teletubies,,  Anis  minat  Teletubies  yg  warna  Yellow  sebab  Anis  adew  patung  Teletubies  Yellow  
 Emak  Anis  yg  belikan  mase  Anis  umO 4 tahun  and  sampai  sekarang  patung  tuu  masih  adew  tapi  kat  umah  laa… 
Tak  kang  laa Anis  nak  bawak  mai  patung  Teletubies  kat  pOly  kang?? 
Nampak  sangat  Anis  niw kebudak-budakan..  eleh !! Padahal,,  memang  kebudak-budakan pOng,, tak  nak  ngaku  lerr tuu… Hehe!!


Kalau  mase  Anis  kecik-2  dulu,, kalau  cerite  cartO0n Teletubies  disiarkan  dekat  TV,,  Anis  sanggup  xpegi sekOlah  tadika  sebab  nak  teng0k  cerite  cartOon niw…   
Mak  Anis  selalu  marah-2  Anis sebab  xpegi  sekOlah  tapi  Anis  wat  deerrkk  jew… Hehe!!  Kesian  kat  Anis  kang  sebab  kena  marah :’( …  
 Please!!! tOlong laa  siarkan  balek  citer  niw  pengarah  yew  
 Nanti  Anis  belanje  Mc Donald … Huahuahua!!! B0dekk jerrkk tuu :P  Kalau  lahh  cerite  niw  disiarkan  balek,,  Anis  nak  tengOk  sampai  muntah;P 

 
Comments
12 Comments

12 comments:

  1. buko youtube search teletubbies. wakakakaka :D

    ReplyDelete
  2. Huahuahua! xdap tgk daley y0utube.. skerat-2 etep ad0w.. n0wp h0p main penuh...

    ReplyDelete
  3. hehe awk nie cute! kite cam lagu nie..cite you're beautiful kn..
    kite da follow tau ;)
    do update more..suke bace..

    ReplyDelete
    Replies
    1. - awak lagi cute. yup! ney lagu dlm cite you're beautiful laa . thanks follow kite . Okey ! temQiu sudi bace cerite kitew . :))

      Delete
  4. trnyata ada juga yg buat bnda yg sama untuk tngok citer ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ! yew laa sebab minat sangat biarpun ia cerite cartOon . :))

      Delete
  5. assalamualaikum awakk.. tag awak dalam segmen ni.. jom join.. (=
    http://thatmyblognotyours.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. Siti Zulaika : okey , mekaseh ! nanti sy j0in laa ekk . :)

    ReplyDelete
  7. ni lh kartun yg jadi kwn masa kekecik dulu , pastu fight dgn abg sbb dia nk ambil watak yg kuning tu .. adess ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ! kelakar laa . semua 0rang suke yg wane kuning niw kang ? akak p0wn suke wane kuning jgk . ^ _ ^

      Delete
  8. teletubiess cartoon nie masih ada lagi.. kalau ada langgan TM UNIFI hyppe TV channel 132.. ada cartoon nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey , thanks ats information tuu yew Nur . nanti Anis tengOk . shukew nyew . ^_^

      Delete

Awak!!! TinggaLkan CommeNt KaT Bawah niW yEw . Mekaseh ^_^

TARIKH HARI RAYE ADALAH TIAP-TIAP HARI . SEKIAN :)


Daisypath Anniversary tickers