Friday, 7 June 2013

Tak Payah Nak Riak Sangat . Benci ! -_-

Assalamualaikum..  Yeeahh !!  Update  entry  lagi  malam  ni..  Biar  laa  kan  sementara  Anis  tengah  rajin  ni.. 
Nanti  dah  habis  cuti  ni,  rasenye  blOg  ni  pOn  akan  diabaikan  sebab  sibuk  study..  Ohh  !  malam  ni  Anis  nak  update  entry  pasal  riak,  takbur,  perasan  dan  suke  menunjuk-nunjuk..
    
Bukan  apa,  tadi  Anis  baru  je  gaduh  dgn  sOrang  mamat  ni  yg  riak  dan  berlagak..  Hakkpuii !!  Benci  Anis  tengOk die..  Riak  dah  tahap  kritikal  dah  ni..  Niat  Anis  bukan  nak  gaduh  dgn  die  tapi  die  dulu  yg  mulakan..  
Kat  bawah  ni  Anis  ade  print  screen  pasal  tadi..  LagipOn,  status  tu  Anis  bukan  tuju  kat  die.  Perasan  kOt.


Click  untuk  tumbesaran . :D

Maksudnya : Duk  bagitaw  kat  semua  Orang  yang  siapa  belajar  kat  politeknik,  bila  dah  habis  belajar  kat  situ,  dah  xbOleh  sambung  blajar  lagi  kat  tempat  lain  lepas  ni.  Nak  buat  macam  mana  masa  depan  budak-2  politeknik  duk  dalam  tangan  kau.  Alah,  kau  U,  aku  poli.  Xde  beza  sangat  pOn.  Rezeki  Allah  dah  tentukan  semua. 
# Bercakap  biar  pakai  otak  sikit  ye.


Click  untuk  tumbesaran . :D
Perlu  ke  nak  riak  bila  dapat  blajar  setaraf  dgn  budak  U  ?  Anis  rase  xkOt  sebab  semua  same  je  bagi  Anis.  Kalau  ade  beza  pOn,  sikit  je.  Sakit  je  hati  Anis  bace  kOmen  mamat  budusshh  ni.  Rasa  nak  hentak  mamat  ni  pakai  helmet  je..  
Ayat  memang  xleh  contrOl  langsung.  Sumpah !  Anis  benci  giler  kat  mamat  ni  dan  Orang-2  yg  same  perangai  dan  sikap  macam  ni.  Xpayah  riak  sangat  lah  wehh,  nanti  ALLAH  tarik  ape  yg  kau  ade,  baru  kau  tahu  erti  penyesalan..


Tahu  aku  ni  budak  pOli  je,  hanya  akan  dapat  diplOma  je.  Perlu  ke  kau  nak  perli-2  aku  ?  Perlu  ke  kau  nak  riak,  takbur  dan  menunjuk-nunjuk  kat  semua  Orang  yg  kau  tu  pandai?  Entah-2,  kau  blajar  je  kat  poli  premier  tapi  xpandai  pOn..
  Xpayah  nak  bezakan  politeknik  biasa  dgn  politeknik  premier.  Kau  cakap  sampai  berbuih  mulut  pOn,  aku  tetap  akan  cakap,  same  je.  Yang  membezakan  kita  nanti,  kau  dapat  kerja  apa,  aku  dapat  kerja  apa.  Kita  dapat  kerja  ke,  atau  kita  xdapat  kerja. 
Tu  yg  membezakan  kita  sebenarnya  wehh  wahai  mamat  yg  berlagak  lagi  riak  takbur.  Plus  plus  plus  aku  benci  kau  budusshh !!


Heiii !  kau  buat  tambah  dosa  aku  je..Tapi,  Alhamdulillah  sebab  ramai  yg  suppOrt  Anis  tadi.  Thanks  kawan-2  FB.  Kalau  tak,  Anis  sOrang-2  je  tadi  layan  mamat  mental  tu. Ye  lah,  sape  suke  kan  dgn  Orang  yg  riak  takbur  dan  berlagak  macam  tu.
  Harap  ALLAH  bukak  kan  pintu  hatinya  supaya  tidak  bercakap  riak  dan  berlagak  lagi.  InsyaALLAH, Amin.  Okey  lah,  sampai  disini  dulu  entry  hari  ni.  Assalamualaikum ..  



Comments
10 Comments

10 comments:

  1. sabar ye anis..inshaAllah ade rzki anis..^__^

    ReplyDelete
  2. - terima kasih Maisarah . InsyaALLAH, amin ! ^_^

    ReplyDelete
  3. sabar ye dik. tak kiralah kita ni belajar kat u ke, poli ke, kerja kuli ke, kerja menteri ke, kita semua tetap manusia biasa, yang bezakan kita semua hanyalah amalan kita.

    ReplyDelete
  4. ye , terima kasih bagi nasihat kata-2 semangat kat Anis . ye, kite semua same je . amalan yg membezakan kita . :)

    ReplyDelete
  5. sape yg ckp macam tuh ha. bodonyoo... tmpat blajar aku ade je bekas student poli.. sakit hati pulak baca komen tuh.. gila betul... riakkk!

    ReplyDelete
  6. Budak sakit mental Tieyrah . memang xleh layan . suka sangat riak . aku plus plus benci budak tuhh .

    ReplyDelete
  7. sabar ye...btw nice blog!=)
    jmpot jengah ke blog sy y simple2 aje....=)
    http://ctamanaqim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Laaa setakat 3.57 tu, orang lain dapat 4 flat tak bising pun. Riak sunggoh laa! Belajar mana2 pun sama je. Asalkan niat tu betul.

    ReplyDelete
  9. done follow.
    follow back ye
    blackisswhite.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Ct@m@n@qieem : d0ne dear . :)

    Aida Ismail : Kan akak kan ? riak je lebih budak tu . 0rg yg dapat p0inter 4.00 p0n xbangga . benci sangat manusia yg riak takbur macam ni . -_-

    Syuk shusuke : d0ne . :)

    ReplyDelete

Awak!!! TinggaLkan CommeNt KaT Bawah niW yEw . Mekaseh ^_^

TARIKH HARI RAYE ADALAH TIAP-TIAP HARI . SEKIAN :)


Daisypath Anniversary tickers