Sunday, 25 November 2012

Merdeka Sudaa !! :)

Wuhhuu !  Sekarang  niw  Anis  da  merdeka  lOrhh..  Final  exam  untuk  semester  1  da  habis..  Selamat  tinggal  pOliteknik  kOta  Bharu,,  jumpe sem  depan  pulak..  Dan  yg  pastinyew,,  selamat  datang  Cuti  sem..  Tahun  depan  repeat  balik  semua  subjek..  HAHA !!  kerja  gilerr..  TengOk lah  keputusan  Final  Exam  macam  mane..  Susah  gilerr  kOkk  s0alan  final  exam  tahun  niw..  Macam  apew  entah..  Anis  masuk  dewan  exam,,  asyik  tengOk  0rang  jawab   exam  jew..  Nak  jawab,,  xpandai..  Jawab  yg  Anis  pandai  jew laa..  Nasib  laa  kalau  sem  depan  kene  repeat  balik..  Susah3  hidup  niw..  Semua  bende  susah  and  kena  belajar..  Aduyaii !!  Jawab  final  exam  xsame  macam  jawab  soalan  final  SPM..  sikit  p0n  xdew  debaran  nak  jawab  exam..  study  p0n  xlaa  sangat..  Kalau  nak  exam  SPM  dulu,,  xtidur  malam  tapi  exam  yg  niw,,  mengalahkan  ayam  tidur  awal..  Lehaiii3 !!  Bilew  laa  nak  berubah  niw ??  Luu  pikir  laa  sendiri.. 

Sekarang  niw  Anis  malas  da  nak  berblogging .  BerfacebOok??  Apew  lg,,  bukak  p0n  kadang2  jew..  Entah  laa  disampuk  apew  entah  yg  Anis  jadi  malas  sangat  nak  berlaman  sOsial  niw..  Sekarang  Anis  tengok  blOg  Anis  p0n  macam  serabut  jew..  Anis  sebenarnyew  online  belOg  kew,,  FacebOok  kew,,  twitter  kew  and  Yousays  (laman  sOsial  baru  macam  facebOok+blOg)  gune  netbook  jew,,  bukan  laptop..  BelOm  beli  lg  laptop..  Sem  2  baru  nak  beli  laptop..  Lorhhh !!  Kalau  bukak  gune  netbook  okey  jew  Anis  tgk  belOg  Anis  tapi  bilew  Anis  bukak  gune  laptop  kawan,,  adusshh !!  Serabut  betOl  Anis  tengOk..  Sebab  sebenarnya  gadget  wanita  sOlehah  tuu  rapat2  dgn  entry  Anis  tapi  bilew  bukak  dgn  laptop,,  gadget  tuu  jd  jauh2  dgn  entry  Anis..  Nampak  macam  da  xkemas..  Nanti  laa  Anis  beli  laptop  baru,,  Anis  nak  ubah  semua  blOg  Anis..  biar  Nampak  kemas  sikit..  Acecey!!  Berangan  gitu  lOrhh..  InsyaALLAH!!   Memang  nak  beli  laptop  sebab  susah  nak  buat  assignment  dgn  netbook  niw  tapi  Anis  lg  sukew  gune  netbook  sebab  kecik  jew,,  laptop  besar  sangat.. 

Cuti  3  minggu  jew..  Alaa,,  napew  sikit  sangat??  Hahhh!!  Da  ngade2  da  nak  cuti  panjang..  Orang  bg  cuti  p0n  nasib  baik..  Duk  kat  umah  3  minggu..  nak  buat  apew  ehh??  Buat  taik  mate  jew  laa  kerja  Anis  and  jadi  permaisuri  kat  umah  sbb  bangun  tidur,,  makan..  Pemalas  betOl  budak  nehh!!  Tapi  syOnok  taw  time  cuti  macam  niw  sebab  semua  kawan2  cuti  sem..  Dapat  jumpew  Ladies  Stepler..  Jenjalan  and  lepak  bersame  diOrang..  Whuaa!!  Rindu  giler  kOkk  same  Ladies  Stepler..  Xsabar  nak  jumpe  diOrang..  Nanti  da  abiz  cuti,,  xdapat  jumpe  sbb  semua  belajar  jaOh2..  Time  cuti  jgk,,  bOley  laa  Anis  berlaman  sOsial  sampai  muntah  sbb  da  xterikat  dgn  kelas  tapi  tengOk  atas  mOod  jgk..  Arap2  mOod  okey  and  boley  laa  berlaman  sOsial  untuk  hilangkan  boring..  InsyaALLAH !!  :) 
  
Comments
9 Comments

9 comments:

  1. anis.. kan boleh setting tu... besarkan sikit jarak posting ni..hehehe... apa2 pun, selamat bercuti tau anis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis xnak ubah lg lebar kat blOg niw sbb still guna netbOok lg . :( nanti guna laptOp baru nak ubah semua . takut jd pening . mekaseh ats cadangan tuu. selamat bercuti jgk yew . ^_^

      Delete
  2. wah... org klantan jugak.. sep kito..hehe
    Adik comel la.... papepon, slamt menikmati cuti & gudluck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ! kelate mari . sep kitOw blak0w . Acecey ! akak lg-lg lah chumel . selamat bercuti jgk akak . mekaseh ! :)

      Delete
  3. Replies
    1. selamat bercuti panjang jugak akak . ^_^

      Delete
  4. alorh..sidehnya cita awk..tisu ad??nk lap air mta ni..hehe2..

    ReplyDelete
  5. kadang2 bila boring, online gak... hehehehe..... awk ni cantikkkk :) org kelantan mmg cantik2 eh? :P

    done follow awk, follow kita balik eh :)

    ReplyDelete
  6. serius cantik blog nie . pyka dah follow awak , tuan dia pon cntik :)

    ReplyDelete

Awak!!! TinggaLkan CommeNt KaT Bawah niW yEw . Mekaseh ^_^

TARIKH HARI RAYE ADALAH TIAP-TIAP HARI . SEKIAN :)


Daisypath Anniversary tickers